Slide background

Rentoutumista talvisessa luonnossa.

Slide background

Tervetuloa!

Vain 50km Helsingistä

Slide background

LOMAN TARPEESSA?

Rentoutumista suomalaisessa järvimaisemassa

Slide background

Tervetuloa!

Vain 50km Helsingistä

KOTORANNAN PALVELUT

Vuokrattavat tilat

Kotorannan tilat tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan. Lue lisää mahdollisuuksista alla olevan painikkeen kautta.

Ravinto

Tuetut lomajaksot alkavat tulopäivänä lounaalla, jonka jälkeen infotilaisuudessa tutustutaan loman ohjelmaan. Lähtöpäivänä tarjoamme aamiaisen, johon virkistävä lomailu päättyy. Tuetun loman asiakkaat majoittuvat viihtyisissä 2 hengen majoitushuoneissa lomakodin päärakennuksessa.

Majoitus

Kotorannan tilat tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan. Katso tarkemmin tilojen esittelyjä vasemmalla olevista valikoista.

Aktiviteetit

Kiljavannummen luonto ja sijainti Sääksjärven rannalla antavat erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun. Hyvät kunnan ulkoilureitit lähistöllä tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa sauvakävelylenkkiin luonnon helmassa.

FACEBOOK

Kotorannan smurffit! Ja meillä kaikilla oli niin mukavaaa!🎵🎶 ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

JAA JA VOITA! Jaa tämä tapahtuma seinälläsi ja kommentoi alle "jaettu". Kaikkien jakaneiden ja kommentoijien kesken arvotaan lippu (arvo 20e) Popista Iskelmään!-tapahtumaan. Kilpailu loppuu ja voittaja arvotaan to 23.3.2017. Facebook ei ole osallinen arvontaan. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Popista Iskelmään! Kotorannan suomi-ilta

maaliskuu 25, 2017, 6:00pm - maaliskuu 25, 2017, 5:00pm

Tervetuloa fiilistelemään hyvää musiikkia ja perinteistä snägäriruokaa Kotorantaan! Illan musiikista vastaa paikallinen bändi Häpi Enging. Tiedossa on musiikkia siis popista iskelmään! Luvassa mm. Juicen, Baddingin, Kirkan, Agentsin ja monen muun suomalaisen artistin biisejä. Lippu 20€ sis. musiikin, safkan ja olut/siideri Lippu 55€ sis. musiikin, safkan, olut/siideri + majoitus aamiaisella Lomakoti Kotorannassa on A-oikeudet. Liput ovelta mutta varmista paikkasi varaamalla lippu etukäteen! Mikäli valitset lipun, joka sisältää majoituspaketin varaus on välttämätön. Tee varaus: lomaohjaaja@kotoranta.fi tai 010-3875 802 Tervetuloa viettämään hauskaa suomi-iltaa!