Slide background

Rentoutumista talvisessa luonnossa.

Slide background

Tervetuloa!

Vain 50km Helsingistä

Slide background

LOMAN TARPEESSA?

Rentoutumista suomalaisessa järvimaisemassa

Slide background

Tervetuloa!

Vain 50km Helsingistä

VUOKRATTAVAT TILAT

LUENTOSALI

Luentosalissamme on mahdollisuus pitää päiväkokouksia 50:lle henkilölle sekä liikunta- ja askartelutoimintaa.

Varusteina luentosalissa:

-piirtoheitin
-videotykki
-fläppitaulu
-äänentoistomahdollisuus tietokoneeseen
-internet-yhteys

Päiväkokousten lomassa on oivallista työskennellä ryhmissä virikkeellisissä ympäristöissä, kuten saunan tai Honkapirtin takkatuvassa. Pienryhmätyöskentelyyn erinomaisia tiloja ovat lisäksi kaksi aulatilaamme, jaettava ruokasali sekä perhehuoneen olohuone. Entäpä kävelykokous Kiljavanharjun puhtaassa luonnossa?

Ruokasali

Päärakennuksen ruokasalissa mahtuu ruokailemaan noin 80 asiakasta mukavasti. Aurinkoisena päivänä voi helliä itseä nauttimalla maukasta kotilounasta ruokasalin terassilla, jossa paikkoja noin 20 asiakkaalle.

Ruokasali muuntautuu helposti vaikka hääruokailun tai syntymäpäivän juhlatilaksi. Salin ikkunoista avautuva kaunis maisema ja juhlan teemaan sopiva somistus luovat tunnelmaa juhliin.

Grillikota ja -katos

Grillikodassa eli ”Tyrkyssä” vietät nautinnollisia hetkiä sateenkin sattuessa tai kirpeillä talvipakkasilla. Tunnelmaa illanviettoon luo aito tuli, jolla voi grillailla, savustaa kalaa, loimuttaa vaikka lohta tai keittää kunnon nokipannukahvit. Lämpöä tunnelmaan luovat porontaljat pehmusteina sekä kodan omat astiat: kuksat sekä koivulaudat lautasina.

Kesäilta, suomalainen luonto, auringon lasku ja avotuli – mikäs sen nautinnollisempi tapa viettää iltaa. Lämpimänä kesäiltana illanvietto grillikatoksella eli ”Jemmassa” on juuri osa sitä aitoa ja oikeaa Suomea.

Halutettasi vuokrata grillikotaa tai -katosta ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai ”Ota yhteyttä”-sivun kautta. Hinnasto-sivulta löydät tarkemmin hintatietoja vuokrauksesta.

Saunat ja kylpytynnyri

Ilta suomalaisen järven rannalla auringon laskiessa metsän taakse…

Juuri sitä tunnelmaa lomakotimme rantasauna tarjoaa.Saunarakennuksemme, hirsirakenteinen rantasauna takkahuoneineen sijaitsee sananmukaisesti Sääksjärven rannalla – ettei jopa ihan vetten päällä.<

Rantasaunassamme on iso sauna, jossa mahtuu kerrallaan ottamaan löylyjä toistakymmentä asiakasta, sekä pikku sauna muutamalle asiakkaalle. Saunojen välissä on takkahuone, jossa on mukava viettää iltaa takkatulen ääressä saunomisen lomassa.

Saunomisen lomassa on mukava harrastaa vesiliikuntaa – niin lasten kuin aikuisten. Lainaamme asiakkaillemme vesijuoksuvöitä järvijumppaan, porukalla voi pelailla vaikkapa järvilentopallo-ottelun.Lisämausteen saunomiseen tuo pulahtaminen viilentävään Sääksjärveen, talvella avantoon tai lämpimään kylpytynnyriin eli ”Huljupuljuun”.